Ingyenes házi gyermekfelügyelet tanfolyam indul Kőbányán

Ingyenes házi gyermekfelügyelet tanúsítványt adó 6 napos tanfolyam indul kőbányai lakosok részére – „Összefogás Kőbánya családjaiért” címmel (TÁMOP-1.2.4.5-12/4-2012.) 

Kiket várunk?

Amennyiben Önt ÉRDEKLIK a gyermekneveléssel kapcsolatos kérdések, akár mint lehetséges munkaterület szívesen foglalkozna gyermekek gondozásával és nevelésével, mert jelenlegi végzettségével, vagy a koránál fogva, esetleg a családi helyzete (kisgyermekek) miatt nehezen tud elhelyezkedni, szeretne egy olyan munkát végezni, ahol jól összeilleszthető a család és a munkavállalás, tanulmányai, munkahelye mellett kiegészítő tevékenységet vállalna,

Vagy már EZEN A TERÜLETEN DOLGOZIK és szeretne államilag elismert tanúsítvány szerezni a gyermekfelügyelet végzéséhez szeretné tudását bővíteni, elmélyíteni, korszerűsíteni, munkája során alkalmazott képességeit fejleszteni, munkáját hatékonyabban végezni új technikák, mesterfogások megtanulásával.

A képzésről

A tanfolyam 2 hetes, hétfőn, szerdán és pénteken 9 órától 16 óráig tart. Helyszín: Budapest, a Kőbányai Családsegítő Szolgálat tanácsterme, melynek címe Sibrik Miklós út 76-78.
A jelenléti képzés mellett lehetőséget adunk távoktatási anyagaink használatára is. Így az Internet segítségével is tanulmányozhatja a gyermekellátással kapcsolatos e-learning leckéket.
A házi gyermekfelügyelet képzést elvégzők a közös tananyag elfogadásával kapcsolódhatnak be a Fehér Kereszt Alapítvány családi napközi tanfolyamába, melynek köszönhetően azt kedvezményesen és rövidebb idő alatt végezhetik el.
Kérdéseiket, jelentkezésüket várjuk minden hétköznapon 10-16 óráig, a Fehér Kereszt Gyermekvédő Alapítványnál a 06-1/343-6680-as vezetékes, illetve a 06-70/3175354-es mobilszámon, vagy e-mailen: fkaszakmai©gmail.com címen és a projekt honlapján: www.kobanyaicsaladokert.hu

Fehér Kereszt Gyermekvédő Alapítvány
1102 Budapest, Liget utca 6-10.
Felnőttképzési nyilvántartási szám:01-0733-04
Intézményakkreditációs szám: AL-0745
Programakkreditációs lajstromszám: PL-7488

Forrás: 
http://kobanya.info/index.php/component/k2/item/10599-ingyenes-h%C3%A1zi-gyermekfel%C3%BCgyelet-tanfolyam-indul-k%C5%91b%C3%A1ny%C3%A1n

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük