Villamos forgalmi változások – 1, 3, 28, 37-es villamosok

http://www.bkk.hu/bkk_info/ honlap tájékoztatása szerint az iskolakezdésre az alábbi villamos forgalmi változások lesznek, amik Pongráctelepet is érinthetik:

2014.08.31-től a Blaha Lujza tér M (Népszínház utca) végállomástól közlekedő villamosjáratok közlekedése az eredeti forgalmi rendjüknek megfelelően visszaáll. A 28-as és 37-es jelzésűek az Új köztemető (Kozma utca) megállóig járnak. A 28-as villamos egyes menetei az Izraelita temetőig közlekednek annak nyitvatartási idején. A 28A villamos továbbiakban nem, a 37A pedig a Sörgyárig közlekedik.

3-as villamos az Erzsébet királyné útja és az Üllői út között (tehát végig a Nagy Lajos király útján, Örs vezér terén, Fehér úton, Kőrösi Csoma Sándor úton és a Bihari úton) fog újra közlekedni, a többi vonalszakaszán (Mexikói út ill. Ecseri út, Határ út) nem fog közlekedni.
62A járat Rákospalota, MÁV-telep és Kőbánya alsó vasútállomás között fog újra járni.

2014.09.01-től az 1-es villamos megosztva közlekedik: Bécsi út / Vörösvári úttól a Lehel utca / Róbert Károly körútig, valamint Puskás Ferenc Stadion M-tól Közvágóhíd H-ig. A kimaradó szakaszon az 1-es jelzésű villamospótló busszal utazhatnak Árpád híd és Puskás Ferenc Stadion metróállomások között. 
Az 1A villamos közlekedése továbbra is szünetel. A 103-as autóbusz az eredeti útvonalán, Kelenföld vasútállomás és Népliget metróállomások között jár.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük