Temetői menetrend változások a 95-ös busznál és a 37-es villamosnál

37-es villamos
A 37-es villamos október 23-ától november 2-áig napközben is közlekedik, október 23-ától 31-éig 15 perc, november 1-jén 10 perc, november 2-án 12 percenként. A 37A villamos csak hajnalban és késő este közlekedik.

37B jelzésű rendkívüli villamosjárat
Az Új köztemetőhöz rendkívüli villamosjárat közlekedik 37B számjelzéssel a Keleti pályaudvar M (Festetics György utca) és az Új köztemető (Kozma utca) között. A villamossal csak november 1-jén (10 percenként) és 2-án (12 percenként) lehet utazni.

95-ös autóbusz
A 95-ös autóbusz egyes napokon a megszokottnál sűrűbben közlekedik: október 23-ától 26-áig 7-8 perc, november 1-jén 6 perc, november 2-án 7-8 percenként.

Kinagyítható térkép: http://www.bkk.hu/wp-content/uploads/2014/10/Temeto_alt_2014.jpg

Közúti közlekedés

Az Új köztemető környékén október 31-én, pénteken 06:00-tól november 2-án, vasárnap 24 óráig ideiglenes forgalmi rend lép életbe:

A temetőt gépjárművel megközelíteni csak a Maglódi út és a Felsőcsatári út felől lehetséges. A temetőbe személyautóval bejutni a Maglódi út-Korányi Frigyes utca-Kozma utca útvonalon a főbejáraton és a Maglódi út-Korányi Frigyes utcai mellékbejáraton lehet, valamint a Felsőcsatári út – Kozma utca útvonalon. A Jászberényi út felől érkezők terelőúton, csak a Maglódi úton keresztül juthatnak el a temetőig: a Jászberényi út—Indóház utca—Maglódi út—Korányi Frigyes utca útvonalon. Kérjük, figyeljék az ideiglenes forgalomtechnikai jelzéseket. Gépjárművel leparkolni csak a temetőn belül lehet, ami ezeken a napokon ingyenes.

A temetőt gépjárművel elhagyni csak a főbejáraton keresztül lehetséges az ezeken a napokon egyirányú Sírkert úton vagy az Újhegyi úton.

Lezárják a X. kerületi Kozma utcát a Jászberényi út és a körforgalmi csomópont között.

Megállási tilalmat rendelünk el a Sírkert út mindkét oldalán a Maglódi út és a Kozma utca között, valamint a Kozma utca mindkét oldalán a Korányi Frigyes utca és a körforgalom között.

A Kozma utca Jászberényi út—körforgalom közötti szakaszát mindkét irányban, valamint az Újhegyi utat a Maglódi úttól a temető bejárata felé a közösségi közlekedésnek tartjuk fenn.

Forrás: BKK.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük