Szülinapi gyerekzsúr a Pongrác Közösségi Házban

Péntek délután 5 órától este 8 óráig zárt körű rendezvény  volt a Pongrác Közösségi Házban. Ilyen máskor is volt már, de azok hivatalos jellegűek voltak, pl. minikonferencia, stb. Azonban most először magánrendezvény volt a Házban: egy pongráctelepi család ikerlányai 5. születésnapjára szervezett gyerekzsúrt 6-7 ovis barátnőt is meghívva a lakótelepről. Ennyi gyerek még ha oly kicsik is, nem férnének el a Pongráctelep átlagosan 37-38 négyzetméteres lakásaiban, így a szülők éltek a régóta meglévő, de eddig még senki által igénybe nem vett lehetőséggel, hogy kibéreljék a Közösségi Ház termét egy szülinapi gyerekzsúr megtartására.

Mint az alábbi fotókon is látható, a gyerekek örültek a tágas térnek és a sok lufinak, meg a játékos kedvű nagypapának. A képeken nem nagyon látszik, de a termet fel is díszítették a szülők színes szalagokkal, feliratokkal, és persze volt sok finomság, innivaló, születésnapi torta tűzijátékkal, valamint gyerekdalok minden mennyiségben…

Akinek kedve támadna az otthon már el nem férő vendégeknek magánrendezvényt tartani, az érdeklődhet a feltételekről személyesen a Pongrác Közösségi Házban, vagy a 431-72-68 telefonszámon.

A képek kattintásra megnyílnak, és a kép alatt a jobb és bal alsó sarokban a next / previous feliratoknál lehet előre-hátra lépkedni.

(Rapcsák Balázs fotói)