Vasárnap Fradi Családi Nap a Népligetben

Augusztus 26-án hetedik alkalommal szervezi meg az Albert Alapítvány a Fradi Családi Napot az FTC Népligeti Sportközpontban. A belépés ingyenes! Az ingyenes rendezvényen reggel 9 órától délután 17 óráig izgalmas sportprogramok és játékok várják a résztvevő gyermekeket és szüleiket, kicsik és nagyok egyaránt jól érezhetik magukat.

Az FTC szakosztályai bemutatókkal színesítik a Fradi Családi Nap programját. Sok aktív és korábbi ferencvárosi sportolóval is találkozhatnak a Népligetben a résztvevők, ahol ismét megtapasztalhatják, hogy a Fradi valóban egy nagy család. Emellett autogram óra keretében aláírások is gyűjthetők népszerű sportolóinktól.

Kiegészítő programként a műfüves pályán lesz a legkisebbeknek egy játékváros, hat állomásos drótköteles kalandpályával, flipper óriáscsúszdával, vonatos akadálypályával, aqua csúszdás ugrálóvárral, vízi dodzsemmel, vízi golyóval, nagy babajátszóval, az érdeklődők pedig paintballozhatnak, élő csocsózhatnak, de vadonatúj programként az óriás jengát, az óriás sakkot és az óriás malmot is kipróbálhatják. Vendégeink zumbaórán is részt vehetnek, amelynek házigazdája Zsolnai Tamás lesz.

Ha megéheznének, akkor a Liget Étterem jóvoltából grillezett és bográcsos ételeket fogyaszthatnak, de lesz fagylalt- és kürtőskalács-árus is. Ott lesz a helyszínen a Fradi Shop is, így mindenki kedvére válogathat a Fradi saját márkás termékeinek kínálatából.

A házigazda és a hangulatfelelős ezúttal is Várkonyi Attila, azaz DJ Dominique, akinek jóvoltából egész nap szól majd a zene! A már meglévő programok mellett további meglepetések várhatók, amelyekről a későbbiekben folyamatosan értesítjük szurkolóinkat!

Várunk mindenkit a Fradi Családi Napra az FTC Népligeti Sportközpontba, augusztus 26-án, vasárnap reggel 9 órától! A belépés ingyenes!

Forrás: Kőbánya.info