Bemutatkozik a jógaoktató a Pongrác Közösségi Házban

Kedves Vendégeink!

Bemutatjuk Önöknek Szitás Anita jógaoktatót, aki hétfőnként várja Önöket sok szeretettel egy mindent átmozgató jógaórára. Folytatás a kép alatt.

„Amikor elkezdtem jógázni, fogalmam sem volt, hogyan kell kivitelezni a különböző pózokat, sőt sok testhelyzetről el sem tudtam képzelni, hogy én valaha is képes leszek rá.
   Ám életem első oktatóképzésén segítettek megtanulni, hogyan kell biztonságosan, preventíven gyakorolni az ászanákat (vagyis a testhelyzeteket), és hogy mi is az a jóga valójában. Most pedig én szeretnék azoknak segítséget nyújtani, akik kacérkodnak a gondolattal, hogy kipróbálják ezt az egyszerű mozgásformánál jóval többet nyújtó technikát.
A jóga segít egy fárasztó nap után ellazítani a testünket és egy kis időre kikapcsolni a folyton zakatoló gondolatainkat.
Az óra teljesen kezdők számára is ajánlott.
Ha még soha nem jógáztál, ne aggódj, minden mozdulatot részletesen el fogok magyarázni, és mindig mutatok könnyítést is. Ha pedig már gyakorlottabb vagy a jógában, gyere el és tapasztald meg a csapatban való gyakorlás élményét.”

Forrás: Pongrác Közösségi Ház Facebook oldala