Hangulatos karácsonyi koncert volt a Pongrác Közösségi Házban

Már évek óta hagyományosan karácsonyi koncertet szervez a Pongrác Közösségi Ház, melyen a meghívott komolyzenei előadóművészek mellett pongráctelepi lakosok is fel szoktak lépni, igazán hangulatos élményt adva az estnek, a Ház “egy közösség erősebb, mint ezer ember külön-külön” mottójának a jegyében is.

Az előadások előtt Papp Zoltán, a Pongráctelepet is magában foglaló kőbányai 1. sz. választókörzet új egyéni képviselője, Némethné Lehoczki Klára, a BÁRKA vezetője, és Árkovics Henrietta, a Pongrác Közösségi Ház vezetője mondtak példásan rövid megnyitó beszédeket. Magát a karácsonyi műsort Mózes Árpádné helybeli lakos kezdte Partl Béla: Karácsonyi szív című versének elszavalásával, majd az ugyancsak pongráctelepi kórus énekelt karácsonyi dalokat. A közösségi kulturális fellépések után következett az est “sztárvendége”, Horgas Eszter fuvolaművész, aki Révész Richárd piano kíséretével nagyszerű koncertet adott, karácsonyi zenék mellett klasszikus, tangó és musical zenék átiratait eljátszva, és személyes élményeket is megosztva az álmok és a hála fontosságáról a zenei karrierjében és általában az életben. Az igen hangulatos kulturális programot bejgli és tea, illetve forralt bor mellett beszélgetve fejezte be a hálás pongráctelepi és kőbányai közönség.

A karácsonyi estről készített fotóalbumunk a Pongráctelep Facebook oldalon, még bővebb galéria pedig a Pongrác Közösségi Ház Facebook oldalán nézegethető.