Hosszú hétvégi rendezvény a Kincsem Parkban

Ha általában le is fújták/letiltották a legtöbb nagy nyári rendezvényt a járványhelyzet miatt, a Kincsem Park az augusztus 20-i hosszú hétvégén most mégis tart(hat) egy háromnapos, szabadtéri rendezvényt, a Derby és Divat Hétvégét. A versenynapokra a a belépés díjtalan, a napi programok alább. (Belinkelve az egyes napok Facebook eseményei.)

Augusztus 21-én, pénteken az agaraké a főszerep, akik immáron az új, Nemzeti Agárstadionban mérik össze fantasztikus gyorsaságukat. Számos izgalmas versenyben lesz része a látogatóknak, a nap csúcspontja pedig a 6. Kincsem Park – Agár Derby lesz.
Az agár versenyekkel párhuzamosan tartjuk a Miss Health & Beauty Hungary 2020 szépségversenyt, Tórizs Hajnalka versenyalapító szervezésében.

Augusztus 22-én, szombat délután az ügetőlovaké. A kora délután kezdődő futamok között a legrangosabb verseny a 106. Magyar Ügetőderby, ahol a legjobb magyar tenyésztésű négyéves ügetők mérik össze tudásokat.
Szombaton és vasárnap a Divatmustrán díjazzuk a legszebb kollekciókat. Öltözz divatosan és a nyerteseket fantasztikus ajándékokkal lepjük meg!
A gyermekeket várja a játszótér a park árnyékos és egyik legszebb pontján.

Augusztus 23-án, vasárnap lesz megtartva a 2020-as Magyar Derby, az angol telivérek legfontosabb versenye.
A Derby Hétvége utolsó napja a legelegánsabb hazai szabadtéri esemény is egyben, a versenylovak mellett a divat játssza a főszerepet. Nagy hangsúlyt fektetünk a divatra és az elmaradhatatlan kiegészítőre, a kalapokra. A legszebb, legegyedibb, legötletesebb kalapokat a kalapversenyen választjuk ki és díjazzuk. A legmegfelelőbb kalap kiválasztásában Hajnalka Tórizs Head Couture lesz a segítségünkre. A versenynap folyamán két divatbemutatót tartunk a közönség számára, emellett az esemény fotófala mindenki számára rendelkezésre áll, hogy megörökítse a Derby viseletét a versenypályán.
A gyermekeket várja a játszótér a park árnyékos és egyik legszebb pontján.

Forrás: Kincsem Park Facebook oldala