Online közmeghallgatás lesz november 19-én

Minden év novemberében tartja közmeghallgatását a Kőbányai Önkormányzat, amikor a polgármester, alpolgármesterek, a képviselők, a jegyző, városházi osztályvezetők, kerületi rendőrkapitány, stb. válaszolnak bárki kőbányai lakos közügyekkel kapcsolatos kérdéseire, amit 3 perces időkeretben lehet előadni, a szokás szerint a Kőrösi egyik termében megtartott eseményen, amit a polgármester éves beszámolója szokott bevezetni.

Azonban most a koronavírus járványhelyzet miatt elrendelt korlátozások nem teszik lehetővé a személyes részvételt, ezért az idei közmeghallgatás a Kőbányai Önkormányzat Facebook oldalán való élő bejelentkezés útján fog zajlani, november 19-én csütörtökön 17:00-20:00 óra között.

A közmeghallgatásra a helyi közügyekkel kapcsolatos kérdéseket, javaslatokat, észrevételeket tehát ezúttal nem a helyszínen kell felírni cetlire, hanem a hivatal@kobanya.hu e-mail címre, vagy postai úton a polgármesteri hivatal címére lehet elküldeni (1102 Budapest, Szent László tér 26.), továbbá az önkormányzati ügyfélszolgálat Állomás utcai épületében elhelyezett gyűjtőládába lehet bedobni.

A közmeghallgatáson a közmeghallgatás második órájának végéig, tehát 2020. november 19. csütörtök 19:00 óráig beérkező e-mail, illetve 16:00 óráig beérkező postai levél és bedobott irat szóbeli megválaszolására kerülhet sor. A közmeghallgatás online közvetítése alatt meg nem válaszolt kérdésre at önkormányzat a megadott elérhetőségen válaszol.

Az online közvetítés követhető az önkormányzat Facebook oldalán:
https://www.facebook.com/KobanyaiOnkormanyzat

Mi minden, a közügyek iránt érdeklődő pongráctelepi lakost biztatunk a részvételre, pár kisebb kérdéssel mi is készülünk, valamint szokásunkhoz híven részletes beszámolót is fogunk írni a közmeghallgatáson elhangzottakról, persze pongráctelepi szemszögből.

Forrás: Kőbánya.hu