Fotópályázat március 15-ére

A Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ fotópályázatot hirdet A piros, a fehér és a zöld címmel közelgő nemzeti ünnepünk alkalmából. A pályázatra olyan fotók beküldését várják, melyeken nemzeti színeink átvitt értelemben jelennek meg egymás mellett, akár a természetben, akár valamilyen véletlenszerű tárgyi környezetben. A pályamunkák bármilyen fényképezésre alkalmas eszközzel készülhetnek, és egy pályázó több munkát is benyújthat.

A pályázat részletei

A pályázatra kizárólag digitális fotókkal lehet nevezni, és azokat kizárólag elektronikus úton lehet benyújtani a foldenyi.krisztina@korosi.org e-mail címre „FOTÓPÁLYÁZAT” tárgymegjelöléssel. Az e-mailben kérik megadni a pályázó nevét, életkorát, elérhetőségét, esetleges oktatási intézményét, valamint a fotó címét. A beérkezett munkákat szakmai zsűri bírálja el, és a legjobbnak ítélt alkotásokból virtuális kiállítást szerveznek. A zsűri által legjobbnak ítélt első három alkotás díjazásban is részesül.

Leadási határidő: 2021. március 4.

Ünnepélyes eredményhirdetés a Kőrösi honlapján és közösségi felületein várható 2021. március 15-én. A díjakat postai úton küldik majd el a nyerteseknek.

A pályázók munkáik átadásával automatikusan elfogadják a pályázat feltételeit, valamint beleegyeznek abba, hogy a Kőrösi Kulturális Központ webes felületein publikálhatja a pályaműveket. A pályázó a pályázatra való jelentkezéssel hozzájárul továbbá teljes nevének nyilvános feltüntetéséhez a pályázat, valamint a kiállítás során.

Forrás: Kőbánya.info