Online kérdőív a Kis-Pongrác projektről (újra)

A február végén olvasóink figyelmébe ajánlott online kérdőívet most újra ajánljuk kitöltésre, mert sajnos az előző alkalommal közölt linken kitöltött kérdőívek elszálltak az “éterben”. Most új linken érhető el a kérdőív.

A Szegedi Tudományegyetem PhD hallgatója, Ntombifuthi Precious Nzimande kérdőívét ajánljuk olvasóink szíves figyelmébe. A tudományos kutatásának tárgya „A szociális lakhatási projektek társadalmi-gazdasági hatásai Budapesten”, aminek keretében a kutató Pongráctelep és három másik fővárosi lakónegyed 2010-es években zajlott városrehabilitációs projektjeinek hatásait kutatja.

Az alább belinkelt kérdőív természetesen csak lakótelepünkre vonatkozik. Összesen 39 darab nyitott (szöveges) és zárt (feleletválasztós) kérdést tartalmaz. A kérdőív kitöltése körülbelül 7-15 percet vesz igénybe. Név nélkül kitöltendő kérdőív ez, és az adatok csak összesített formában kerülnek közlésre tudományos publikáció formájában.

Szerintünk érdemes kitölteni, persze főleg azoknak, akik már itt laktak a Kis-Pongrác projekt 2011-2015 közötti működése idején is. A kutatásból születő dolgozatot természetesen majd ismertetjük, mi is kíváncsian várjuk.

A kérdőív helye: https://socialhousing.limequery.com/369168?lang=hu