Kisfilmben mutatkozik be a Gyöngyike Óvoda

A Kőbányai Önkormányzat kedves filmecskékkel próbálja bemutatni a kerületi szülőknek és kisgyermekeiknek a kőbányai óvodákat, igazodva a koronavírus járványhelyzethez, amiben ugye most nincs mód nyílt napok szervezésére.

Az itt olvasható felsorolásba linkelt kisfilmekben imserhetik meg az érdeklődők az egyes óvodákat, az adott intézményben folytatott szakmai programot, a csoportszobákat, a közösségi élet színtereit, az óvodavezetőket, óvodapedagógusokat és nevelőket. A Pongráctelepen működő Gyöngyike Óvodát bemutató, 3 perces videó itt nézhető meg.

Az elmúlt két évben felújított óvodaépület és udvar bemutatása mellett megtudhatjuk az óvoda vezetőjének és dolgozóinak elmondásából, hogy 4, jobbára vegyes csoport van, s a gyerekekkel a szülők igénye szerint mindenféle szakember is foglalkozhat: logopédus, fejlesztő pedagógus, pszichológus, stb. Ezenkívül van az oviban zenei tehetséggondozó program, a fő sajátosságuk pedig a mozgásfejlesztés: alapozó torna, gyermekfoci (edzővel), de járhatnak úszásoktatásra, és sakkozni is megtanulhatnak az ovisok.

Viszont a videó címképén olvashatóinternetes cím egy elavult, régi honlapra vezet, a Gyöngyike Óvoda jelenleg működő oldala itt érhető el:
https://kobanyaigyongyikeovoda.com/
A Facebookon pedig itt található: https://www.facebook.com/kobanyaigyongyikeovi

(ez csak képernyőfotó a videó elejéről)

Forrás: Kőbánya.hu