Bolhapiac vasárnap a szomszédban

Még csak tervezünk írni egy bemutató cikket a Pongrácteleptől pár száz méterre, a ligettelki Füzér utca 37-ben idén megnyílt Kőbányai Kortárs Kultúr Központról, ahol most először bolhapiacot szerveznek, vasárnap 10-18 óra között. Az alábbi képre kattintva az esemény Facebook oldalára jutunk vagy alatta további részletek olvashatóak.

4K bolhapiac – De Markt

📍Sokat jártunk gyerekként a PECSÁ-ba és bolhapiacokra furcsa, amorf alakzatos takarókon kiterített kincsekben turkálni és ez hiányzik nekünk nagyon. Meg van az az érzés, amikor egy tárgyat már-már csak azért viszel el magaddal, mert megsajnálod, hogy valaki magára hagyta, és inkább hazaviszed magaddal, hogy vigyázz te rá, hogy nálad folytathassa a történetét?

✨Napjainkra már majdnem teljesen kikopott a városból a bolhapiacozás műfaja , és már sokkal inkább online, a Marketplace-en, Fife csoportokban, vagy saját gardróbos oldalakon kerülnek gazdára a már valaki által egyszer szeretett tárgyak. Hiszünk abban, hogy a jövő ezeké a tárgyaké, és abban is, hogy a jövő kézzelfogható és analóg.

🍃Gyakran futunk bele ezekbe a hívószavakba, marketing stratégiaként, jószándékból vagy trendiségből, és emiatt gyakran érződik nehéznek kapcsolódni hozzájuk. Ezért azt szeretnénk, ha a bolhapiacra olyan tárgyakat, kincseket hoznátok magatokkal amiknek története van, és azt is szeretnénk ha meg is osztanátok velünk.

📩Ha kedvetek támadt elhozni a kincseiteket hozzánk akkor három teendőtök van.
1. Eldönteni, hogy asztalt vagy takarót szeretnél magadnak. Az asztal kb. 1 méter széles, ehhez hozhattok bármilyen állványt, dobozt, fogast bármit pluszban. A takaró standard méretű kb. 150×200-as. Mindkettőt mi biztosítjuk .
2. Az asztalok és a takarók ára egyaránt 3000 forint lesz, ennek az elutalása.
3. Három fotó a három kedvenc portékádról amivel érkezel, és ha van, a hozzájuk kapcsolódó történeted.Az udvarunk hatalmas, de sajnos az asztalok/ takarók helye korlátozott, ezért first comes first alapon, aki mind a három pontot elküldte nekünk annak fogunk tudni először asztalt biztosítani.

Forrás: Facebook