Isaszegi Kerékpáros Emléktúra április 9-én

A koronavírus járvány miatt 2 év kihagyás után 2022-ben ismét sor kerül az Isaszegi Kerékpáros Emléktúrára. Részletek a plakáton és alatt.

FRISSÍTÉS 2022.04.07: az időjárás előrejelzés alapján a túra napját szombatról vasárnapra tették át!!
A túra időrendje változatlan:
8:00 – gyülekező és rajtszámátvétel a KÖSZI előtt
9:00 – indulás.
Aki esetleg a vasárnapra halasztott túrán nem tud részt venni és már befizetett nevezése van, a túra rajtjáig, 2022.04.10-én 9:00 óráig, e-mailben jelezheti lemondását a nevezes@vuelta.hu e-mail címen. Az e-mailekre legkésőbb jövő hét végéig válaszolunk, a nevezési díjat pedig visszautalják.

A Kőbányai Önkormányzat “Mozdulj Kőbánya!” programsorozatának eseménye az 1849. április 6-ai isaszegi csatának állít emléket, mely az 1848-49-es forradalom és szabadságharc tavaszi hadjáratának kulcsfontosságú ütközete volt, és mely során a magyar csapatok fontos győzelmet arattak a Habsburg erők felett. A 2022-es túra időpontja: április 10. (VASÁRNAP)

A nevezés már elérhető a nevezes.vuelta.hu felületén. A részvétel a kőbányai lakcímkártyával és/vagy diákigazolvánnyal rendelkezőknek ingyenes, mindenki másnak 2000 Ft/fő. A résztvevők ezért az összegért rajtszámot kapnak, valamint részt vehetnek a túra végi sorsoláson, melyen akár egy túrakerékpárt is nyerhetnek.

Az Általános Részvételi Szabályzat itt olvasható.

Segédletet a nevezési rendszer használatához ITT található.

Forrás: Kőbánya.info