Virág “kampány” Pongráctelepen

Évente akár kétszer is osztogat ingyen virágokat a kőbányai önkormányzat, de idén tavasszal ezt nemigen lehet elválasztani a június 9-i önkormányzati választásra ráforduló politikai kampánytól.

Olyannyira, hogy a Pongrác Közösségi Ház előtt pénteken üétetett virágágyást bár formailag a kőbányai önkormányzat polgármestere és képviselői ültették, mégis, választási kampányhoz méltó módon mutatták be a tevékenységet.

D. Kovács Róbert Antal kormánypárti polgármester a Facebook oldalán közölt bejegyzésében ugyan azt írja, hogy “Önkormányzatunk Kőbánya 6 pontján szervezett ültetést”, de a Pongrác Közösségi Ház előtti (és Bem-lakótelepi) kertészkedést mutató fényképeken csak a polgármester és Gál Judit, a környék (1. sz. választókörzet) 2010-2019 közötti, bizonyára most visszatérni szándékozó kormánypárti képviselője felismerhető. A Bem-telepi és pongráctelepi virágültetésről szintén Facebookon posztolt Papp Zoltán, Laposdűlő városrész jelenlegi, ellenzéki képviselője, de ő csak olyan fotókat közölt, amiken pedig Gál Judit és D. Kovács Róbert Antal nem láthatóak.

Egyébként a Pongrác Közösségi Ház előtti területen ültetett virágsor csinos lett, és vele együtt mutatjuk az újrázni készülő képviselőt, további fényképen pedig a visszatérni szándékozó volt képviselőt.

Fotó: Papp Zoltán képviselői Facebook oldala
Fotó: D. Kovács Róbert Antal polgármesteri Facebook odala.

Forrás: D. Kovács Róbert Antal Facebook oldala és Papp Zoltán Facebook oldala