A ferihegyi repülőteret látogatták meg pongráctelepi családok

Tegnapelőtt, szombaton a Pongrác Közösségi Ház szervezésében ingyenes kiránduláson látogatták meg a ferihegyi Liszt Ferenc nemzetközi Repülőteret a regisztrált pongráctelepi családok. Az alábbi fotókon láthatóan élvezetes program volt ez a kirándulás (idegenvezetéssel, tűzoltó bemutatóval, régi repülőgépek pilótafülkéjébe ülhetéssel, fel- és leszálló gépek közelről megtekintésével, stb.), bővebb fotógaléria a közösségi ház Facebook oldalán nézegethető.

Reptérkerülő felfedező bringatúra vasárnap

Véletlen egybeesés, hogy most szombaton a Pongrác Közösségi Ház által szervezett “családi barangolás” keretében lehet meglátogatni a Liszt Ferenc (ferihegyi) Repülőteret és a repülőmúzeumot (erre a létszám már betelt), másnap, vasárnap pedig biciklis civilszervezetek által meghirdetett repülőtérkerülő-felfedező bringatúrán lehet részt venni. A biciklitúra Facebook oldala itt érhető el, részletek alább. A túra során megismerhetjük a repülőtér környékének …

Continue reading ‘Reptérkerülő felfedező bringatúra vasárnap’ »

Belvárosban barangoltak a Pongrác Közösségi Házzal

A Pongrác Közösségi ház már vagy két éve szervez “Budapesti Barangolásokat” kulturálisan fogékony pongráctelepi és kőbányai időseknek. A szeptemberi barangolás a pesti Belvárosába vezetett, ahol idegenvezető mesélt környék történelméről, látnivalóiról, építészeti remekeiről. Bővebb fotóalbum a közösségi ház Facebook oldalán tekinthető meg.

A Tropicariumban barangoltak a Pongrác Közösségi Házzal

A Pongrác Közösségi Ház idei első őszi budapesti barangolása a Tropicarium varázslatos világába vezetett. A látogatáson az idegenvezető sok érdekességet mesélt az állatokról és élővilágukról a kiránduláson résztvevő pongráctelepi és kőbányai nyugdíjas barangolóknak. Bővebb fotógaléria a közösségi ház Facebook oldalán látható.

A Várnegyedben barangoltak a Pongrác Közösségi Házzal

A mai szép nyári napon ezúttal a Várnegyedben sétáltak idegenvezetővel az érdeklődő pongráctelepi és kőbányai nyugdíjasok, a Pongrác Közösségi Ház már évek óta zajló “Barangolások Budapesten” kirándulás sorozata keretében. Az alábbi fotók tanúsága szerint ez a “barangolás” is jól sikerült, bővebb fotógaléria a Pongrác Közösségi Ház Facebook oldalán tekinthető meg.

Pongráctelepiek “barangoltak” Gödöllőn a Közösségi Házzal

Újra “Barangolás Budapesten” kirándulást szervezett a Pongrác Közösségi Ház az érdeklődő pongráctelepi és kőbányai idősebbeknek, igaz, most csütörtökön picit messzebbre, Gödöllőre mentek, tárlatvezetéssel megnézni a szépen felújított, múzeumnak berendezett királyi kastélyt. A képek tanúsága szerint ezúttal is jó programot kínált a közösségi ház, érdemes követni a Facebook oldalukat, ahol hirdetik a rendezvényeiket, és természetesen mi …

Continue reading ‘Pongráctelepiek “barangoltak” Gödöllőn a Közösségi Házzal’ »