Gyűjtjük a kérdéseket a Kis-Pongrác projekttel kapcsolatban!

Kedves Lakótársaink a Pongráctelepen!

Most, hogy véget ér a Kis-Pongrác projekt, amely annyira meghatározta az elmúlt éveket, sok mindenkiben maradt megválaszolatlan kérdés, vagy panasz a projekt által elvégzett munkákkal, átadott felújításokkal, fejlesztésekkel kapcsolatban.

A néhány hete megalakult Pongrác Egyesület most gyűjti a közérdekű kérdéseket, akár az egész lakótelepre, akár csak egy házra és környékére vonatkozóan, hogy jövő héten eljuttassa a Kis-Pongrác projekthez, ami írásbeli válaszokat fog adni. Ezen válaszoktól nyilván nem várhatunk csodákat, de ami felmerült kérdés garanciális hibajavítás körébe tartozik, ott várhatóan kapunk konkrét vállalásokat, a “hogyan tovább a projekt után” jellegű kérdésekre pedig remélhetőleg segítőkész tanácsokat kapunk.

Aki az eddig összegyűjtött kérdéseken felül kérdezne még valamit, írja meg nekünk a pongracegyesulet@gmail.com vagy a postalada@pongractelep.hu címekre, vagy a Kis-Pongrác lakótelep Facebook oldalra kommentben vagy üzenetben; valamint  a Pongrác Közösségi Házba is be lehet fáradni, és kézzel leírni papírra (esetleg előre megírt papirost bevinni, bár még nincsen postaládánk).

Várjuk minden itt lakó szebbé varázsoló, jobbító ötleteit! Fotókat is lehet küldeni!

Az alábbi plakátot A4-es álló formátumban a napokban kihelyeztük minden lépcsőházba (a Salgótarjáni utcában pénteken fejezzük be a kihelyezést), valamint itt lehet követni a gyűlő kérdéseket.

A társasházak felújítását érintő kérdéseket továbbítjuk a projekt mellett a közös képviselőknek is.

 

2015.06.11_Kis-Pongrac projekthez kerdesek_plakat_A4