Ingyenes Hip Hop táncoktatás Kőbányán, a Monori utca 12.-ben

A tánc mint testmozgás és örömforrás bárki számára elérhető, a legkisebbektől a legidősebbekig. Szerencsére ezentúl már az anyagiak sem jelentenek akadályt azon szülők számára, akiknek gyermeke táncolni szeretne: a Magic Dance School teljesen ingyen indít egy tánccsoportot Kőbányán, ahova minden mozogni szerető fiatalt szeretettel várnak.

A tánc több mint mozgás: örömet ad, felszabadulttá tesz, és segít kifejezni az érzéseinket akkor is, ha azokat szavakkal nem tudjuk megfogalmazni. Emellett pedig karban tartja a testet, és új barátságok alakulnak, ha nem egyedül táncolunk otthon, hanem egy tanfolyamon, hasonló érdeklődésű társainkkal. A gyermekek táncoktatásával foglalkozó Magic Dance School most azoknak a szülőknek szeretne segíteni, akik nagyon szívesen beíratnák gyermeküket táncolni, hiszen tudják, hogy élvezné; ám anyagi helyzetük miatt mindeddig nem volt erre lehetőségük.

A tánciskola a Kőbányai Fiatalok Egyesületének égisze alatt működik, és a fiatalok körében igen népszerű hip-hop stílust oktatja. A mozogni szerető fiatalok nemcsak hasznosan töltik el az idejüket az iskolában, és új barátokra tesznek szert, de komoly eredményeket is elérhetnek a táncban: a 2001 óta létező egyesület csoportjai számos országos versenyt nyertek már meg. A sikerélmény feldobja a gyerekeket, akik még lelkesebben vetik bele magukat az új koreográfiák elsajátításába.

Az edzéseket heti 2×1 órában, magasan képzett, országosan elismert tánctanárok tartják. Az egyesület vezetője, Gálicz Attila elmondása szerint náluk bárki megtapasztalhatja, milyen érzés színpadon állni, közönség előtt: a Magic Dance ugyanis nem válogatott táncosokat visz a fellépésekre, hanem bárkit, akinek kedve van hozzá. Hiszen a tánc lényege végül is ez: a jó hangulat és a felszabadultság. Ha gyermeke szívesen járna táncolni, de eddig túl drágának ítélte a tanfolyamokat, írassa be a Magic Dance School hip-hop-tanfolyamára teljesen ingyen! Forrás: kobanya.info

2014.03.22_Kobanya_hip-hop_oktatas

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük