Kis-Pongrác projekt – kis összefoglaló történet és letölthető dokumentumok a honlapunkon

A napokban ér(t) véget a Kis-Pongrác projekt – legalábbis, ami a kivitelezést illeti, mert a projektet túlnyomórészt finanszírozó Európai Unió előírásai szerint még évekig tartó garancia vállalási és fenntartási kötelezettség vonatkozik a projekt által elvégzett felújításokra és új fejlesztésekre.

KMOP-tabla

Honlapunk kezdőoldalán a menüsáv jobb szélén található a Kis-Pongrác projekt című fül, lenyitható további fülekkel. Itt olvasható el a projekt “rövid” története a 2009-es önkormányzati elhatározástól a 2010-es tervezésen át a 2012-2015 közötti végrehajtásig.

2015.06.05_Projekt tortenete_screenshot

Az utolsó fejezet a projekt “utóéletéről” fog szólni, azaz még alig van mit ide írni, azonban a Pongrác Egyesület a napokban kezdi nyilvánosan gyűjteni a pongráctelepi lakosokban felmerült kérdéseket, reklamációkat, hogy egy csomagban továbbítsa a Kis-Pongrác projekt felé, majd a válaszokat közhírré tegye. A végleges kérdés-válasz lista majd egy külön fejezetben lesz olvasható. Az eddig felmerült kérdéseket a jövő héten lépcsőházakban elhelyezett plakátokon és további részleteket honlapunkon és a Kis-Pongrác lakótelep Facebook oldalon olvashatnak. De már mostantól várjuk kérdéseiket és hozzászólásaikat honlapunkon és a Facebookon.

Együttműködést kérve és kapva Kis-Pongrác projekttől, folyamatosan gyűjtjük és letölthető PDF fájlokban közzétesszük a projekt által kötött szerződéseket. Jelenleg 2010-es tervezési anyagok, közöttük a társasházak 2010-es pályázati tervlapjai, valamint a társasházak 2012-2014-ben aláírt vállalkozásai szerződései elérhetőek a Pongrác Egyesület Google Drive tárhelyén nyitott Kis-Pongrác projekt dokumentumok mappából.