Kőbányán a zöldben – szelfi fotópályázat

A Cselekedjünk Alapítvány selfie fotópályázatot hirdet “Kőbányán a zöldben” címmel. A pályázat célja, a természetben történő időtöltés népszerűsítése, az egészséges életmód és környezettudatos szemlélet erősítése.

2016.08.24_Kobanya_szelfi fotopalyazat_plakat

Díjak:
1. díj: digitális fényképezőgép – NIKON COOLPIX S3700 (32 000.- Forint értékben)
2. díj: HD webkamera – LOGITECH C170 (5500.- Forint értékben)
3. díj: HD webkamera – LOGITECH C170 (5500.- Forint értékben)

2016.08.24_Kobanya_szelfi fotopalyazat_a nyeremenyek

Várt pályaművek: Kőbányán (Bp. X. kerület), zöld környezetben (Óhegy park, Sportliget, Guttmann-tó…), mobiltelefonnal készített ötletes, humoros szelfik.

A pályaműveket az info@cselekedjunk.hu email címre kell beküldeni. Az emailben fel kell tüntetni a fotó készítésének helyszínét, a pályázó nevét és telefonszámát. Egy pályázó max. 3 db fotót küldhet be. Egy pályázó legfeljebb 1 db díjat nyerhet.

Beküldési határidő: 2016. 09. 25.

Pályaművek elbírálása: A beküldött pályaművek közül a Cselekedjünk Alapítvány kuratóriumának tagjai szavazással kiválasztják az általuk legjobbnak ítélt 10 pályaművet. A kiválasztott 10 pályamű 2016. szeptember 30 – 2016. október 06. között feltöltésre kerül a Cselekedjünk Alapítvány Facebook közösségi oldalára egy Selfie Fotópályázat című albumba, ahol a pályaműveket kedvelni (LIKE) lehet. Az album a szavazási időszak alatt megosztásra kerül Kőbánya (facebook.com/kobanya) éa Újhegy (facebook.com/ujhegy) Facebook oldalán, a lehető legnagyobb elérés érdekében. Az albumba feltöltött 10 pályamű közül a három legkedveltebb pályamű nyer.

Díjak átadása:
– Időpont: 2016.10.15. 11 óra
– Helyszín: 1108 Budapest, Újhegyi sétány 14/A
– A nyertes pályázók tájékoztatása telefonon és emailben történik.

FIGYELEM: ha valaki, pongráctelepi lakoskánt pályázik és nekünk is megküldi a “pályaművét”, esetleg magán a Pongráctelepen készít szelfit teljesen zöld háttérrel (egy kis kreativitássak nem feltétlenül nehéz), azt szívesen megosztanánk mi is itt a honlapunkon és a Kis-Pongrác lakótelep Facebook oldalon.

Egyéb információ, érdeklődés: info@cselekedjunk.hu

Forrás: cselekedjunk.hu; Kőbánya.info