Költözik a Kormányhivatal X. Kerületi Hivatala

Budapest Főváros Kormányhivatala X. Kerületi Hivatala jelenleg a 1102 Budapest, Endre utca 10. szám alatti épületben is működik, azonban a hivatalvezetői titkárság, a Hatósági Osztály 1., a Hatósági Osztály 2. és a Gyámügyi Osztály 2017. április 4. napjától a 1104 Budapest, Kőrösi Csoma Sándor út 53. szám alatti Balusztrád Irodaházba költözik.

Az említett szervezeti egységek áthelyezése miatt 2017. március 29. és április 3. között a Hatósági Osztály 1., a Hatósági Osztály 2., illetve a Gyámügyi Osztály ügyfélfogadása, valamint a munkavégzés szünetel.

A kerületi hivatal költözésének ideje alatt a X. Kerületi Kormányablak (címe: 1105 Budapest, Havas Ignác utca 1.), továbbá a Népegészségügyi Osztály (címe: 1107 Budapest, Fokos utca 5-7.) működése és ügyfélfogadása zevartalan.

A Kormányhivatal X. Kerületi Hivatala áthelyezésével és a költözés időtartama alatt biztosított ügyintézési lehetőségekkel kapcsolatban az ügyfelek értesítése a www.kormanyhivatal.hu oldalon, valamint a 1102 Budapest, Endre u. 10. szám alatti épületben kihelyezett ügyfél-tájékoztatókkal történik.

Forrás: Kőbánya.hu