Még mindig lehet jelentkezni Kőbányán szavazatszámlálói bizottsági tagságra

A jelek szerint nem volt elég jelentkező tavaly decemberben (szűk egy hónapja mi is hírt adtunk az első jelentkezési körről), mert most meghosszabbították 2018. január 20-áig a jelentkezési határidőt kőbányai szavazatszámláló bizottságokba. Ugyebár tavasszal (várhatóan áprilisban) lesz az országgyűlési választás, ez egyszeri, de tiszteletdíjas munka (a választás napján 25.000 Ft).

Tisztelt Kőbányai Választópolgárok!

A 2018. év tavaszán országgyűlési képviselők választására kerül sor. A Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testülete által korábban megválasztott szavazatszámláló bizottsági tagok megbízatása a 2018. évi országgyűlési választás kitűzését követően, az új szavazatszámláló bizottságok megválasztásával megszűnik.

Az új szavazatszámláló bizottságok létrehozásához várjuk azon kőbányai választópolgárok jelentkezését, akik a választás lebonyolításában tevékenyen részt kívánnak venni. A bizottsági tagság a Képviselő-testület választásával jön létre, és a következő általános választásra megválasztott bizottság alakuló üléséig tart.

A régi bizottsági tagok jelentkezését is várjuk a jelentkezésük megújítása érdekében!

A jelentkezéshez szükséges a jelen felhíváshoz mellékelt letöltött Nyilatkozat kitöltése, amelyet 2018. január 20-áig a Kőbányai Polgármesteri Hivatalba (1102 Budapest, Szent László tér 29. I. emelet 108. vagy I. emelet 130.) kell postai úton vagy személyesen eljuttatni.