Pongrác Közösségi Ház ünnepi üdvözlete

Kedves Vendégeink!

Az elmúlt hónapokban sokszor hallottuk már, hogy ez az év más. Találkozásaink során sokszor beszélgettünk arról, hogy vajon mikor élhetjük újra megszokott életünket. Mikor lehet újra nevetéstől hangos a Ház, mikor mehetünk újra csoportosan kirándulni, mikor ünnepelhetjük meg hagyományinkat.

Szerencsére van egy nap az évben, egy nap, egy este, mely minden körülmények között beköszönt hozzánk, elhozva az Ünnep hangulatát. Egy este mely állandóságot, biztonságot jelent életünkben. Egy este mely évről évre magával hoz egy csipetnyit a világ adta mindenféle jóból.

Egy este mely mindig hozza a formáját. Ahogy ma is. Lassan a fenyőfa ünnepi díszbe öltözik, a lakást körbe öleli a finomabbnál finomabb sütemények illata. De igen. Ez az év, ez a Karácsony egy kicsit mégis más lesz, mint a többi. Az ünnepi asztal körül idén nem lesz vita abból, hogy miért „lógunk” folyton a telefonon, miért nyomogatjuk tabletünket. És bár az ölelések által kapott töltődést e technikák nem tudják pótolni, de mégis lehetőséget adnak, hogy „együtt” lehessünk szeretteinkkel. Megoszthassuk élményeinket, történeteinket, elmondhassuk jókívánságainkat, miközben vigyázunk egymásra.

Engedjék meg, hogy most én is e technika segítségével kívánjak Önöknek Kollégáim nevében is kellemes ünnepeket és egy szebb, boldogabb Új Évet!

Árkovics Henrietta
szakmai egységvezető