Elkezdődött a parkolók kialakítása

Mint már mindenki észrevehette, a Kis-Pongrác projekt soron következő fázisában megkezdődtek a Salgótarjáni utcában (a 37-es villamos töltésének oldalában) és a Gyöngyike utcában kialakítandó parkolóhelyek földmunkálatai. Ezenkívül a Pongrác Közösségi Ház bejáratánál, az útkereszteződésben forgalomcsillapító szigetek kialakítása céljából bontották fel az úttestet. Az út-, parkoló- és forgalomtechnikai munkálatok befejezésének határideje 2013 december 15-e.

Megjegyzés: Feltehetően hamarabb végeznek a munkálatokkal. Ugyanakkor még e munkák mellett a Salgótarjáni út egy nagyobb szakaszán az új létesített parkolók csapadékvíz elvezetése is ki lesz építve, hisz a Salgótarjáni út egy szakaszán jelenleg nincs esővíz elvezetés.
Továbbá a régi számozás szerinti VII. és XVII. épületek közötti játszótéren (ami szintén majd egy másik részként fel lesz újítva) egy új ivókút alépítményi munkái lesznek kiépítve. Maga az ivókút, csak akkor lesz elhelyezve, ha már minden egyéb munka megvalósult a telepen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük