Megjelent a 2017-es Kőbányai Kalendárium, átvehető a Pongrác Közösségi Házban

Már évek óta hagyományosan, idén is kiadta a kerületi önkormányzat a Kőbányai Kalendáriumot sok-sok helytörténeti és közművelődési írással, valamint kőbányai receptekkel. A kőbányai lakosok számára ingyenes kalendárium idén először a Pongrác Közösségi Házban is átvehető, kis regisztráció után. A Közösségi Ház hétköznap 9:00-12:00 és 13:00-19:00 óra között van nyitva.

A 2017. évi Kőbányai Kalendáriumban is találtunk kedves pongráctelepi vonatkozást: a helybeli lakos Balázs Rozália rózsafánk receptjét, melynek megvalósításával a harmadik helyezést érte el a tavalyi kőbányai süteménysütő versenyen.

Épp ezért hívjuk fel a figyelmet az idei Kőbányai Süteménysütő Versenyre, amelyre január 27-ig lehet jelentkezni!

2017.01.10_Kobanya_sutisuto verseny_plakat

A versenyt február 8-án rendezik meg 14 és 17 óra között a KÖSZI-ben. Aki szeretne nevezni, január 27-én 17 óráig jelentkezhet személyesen a Kőrösi Kulturális Központban illetve e-mailen a kobanyaisutiverseny@gmail.com e-mail címen. A jelentkezési lap az önkormányzat oldaláról letölthető.

A nevezés ingyenes! A legsikeresebb sütemények alkotói jutalomban részesülnek.

Híreink szerint a mostani versenyen többen indulnak Pongráctelepről, ezért igyekszünk helyszíni tudósítást készíteni, újabb dobogós helyezés(ek)ben – és persze kóstolókban – reménykedve…