Tavaszi lóverseny, utcai művészek és utcai ételek a Kincsem Parkban

Zsonglőrök, pantomimesek, festők és élőszobrok lepik el a kőbányai Kincsem parkot május 5 és 7 között, ahol Street Art Show néven szerveznek versenyt a legjobb utcai művészeknek. A győztes a közönség szavazatai alapján nyeri el a négyszázezer forintos fődíjat. Az eseményen gasztrofesztivál, agár- és lóversenyek, óriáskörhinta, valamint számtalan gyerekprogram várja a látogatókat.

2017.05.02_Kincsem Park_Tavaszi loverseny es Food Truck Show_plakat

A kezdeményezés célja, hogy a Food Truck Show alatt, a legjobb utcai ételek mellett az utcai művészet is megjelenjen az eseményen. „Az étel is egy művészet, ennek mi az utcai műfaját képviseljük. Mindig részt vettek a Food Truck Show programjain utcazenészek, ezt a kört szeretnénk a Street Art Show-val kiszélesíteni” – mondta el Vad-Horváth Zoltán, a Food Truck Show főszervezője, a Magyar Street Food Egyesület elnöke.

Az előző esemény videója EZEN a linken, vagy a cikk alatt tekinthető meg.
Bővebb információ
az esemény Facebook oldalán, valamint a Kincsem Park honlapján érhető el.
Helyszín: Kincsem Park, 1101 Budapest, Albertirsai út 2-4. (a Hungexpo mellett). Megközelíthető: 2-es metró (Pillangó utca), vagy 100-as buszjárat, illetve a Pongráctelepről 10 perces séta, túl a vasúton…

Forrás: Kőbánya.info