Újfajta drog szedi az áldozatait a Stadionoktól a Pongráctelepig…

Vasárnapi média hírekben még csak a Stadionoknál meghalt emberről és a közelben rosszul lett több másik emberről feltételezték, hogy valamilyen drog hatása alá kerülhetett. Azonban az ATV Híradó itt megtekinthető, hétfői miniriportjában már a 37-es villamos Pongrác úti megállója is feltűnik, hogy onnan is bevittek rosszul lett embereket a toxikológiára.

Az ATV információi szerint 18-an kerültek kórházba néhány órán belül egy újfajta drog miatt, Budapesten. A fiatalok tudatzavaros állapotban voltak, alig álltak a lábukon. Mindannyian a X. kerületben, a Hungária körút-Hős utca környékén lettek rosszul. A rendőrség az üggyel kapcsolatban három embert állított elő, kezdeményezték egyikük előzetes letartóztatását.

“Reggel 8 és délután 4 óra között 15, aztán a nap folyamán még 3 beteg érkezett, mind közterületről, nagyjából mindegyik egy régióból, tehát néhány háztömbnyi területről, hasonló kórelőzménnyel: tudatzavarral, felmerült, hogy valamilyen tudatmódosító szer használata történt az ő esetükben” – mondta Pap Csaba toxikológus, az ATV Híradójának. A Stadionoknál meghalt emberről a rendőrség utólag azt közölte, hogy nem (drog)mérgezéstől hunyt el.

Forrás: ATV