Mozdulj Kőbánya! 2020. évi programjai

Értékes nyeremények és rengeteg élmény várja 2020-ban is a Kőbányán élő családokat, kicsiket, fiatalokat és idősebbeket, a Kőbányai Önkormányzatnál, annak intézményeinél és gazdasági társaságainál, valamint a Kelet-Pesti Tankerületi Központ kőbányai intézményeinél dolgozó munkatársakat.

A Kőbányai Önkormányzat a Kocsis Sándor Sportközpont közreműködésével az egészség megőrzése, a rendszeres testmozgás népszerűsítése jegyében immár 4. alkalommal hirdeti meg a programsorozatot.

A résztvevők szabadon választhatnak az érdeklődésüknek, szabadidejüknek, felkészültségüknek, életkoruknak leginkább megfelelő programok közül. A részvétel igazolása pontgyűjtő füzettel történik. Már egyetlen pecséttel részt lehet venni a programsorozatot lezáró sorsoláson, ahol értékes nyeremények találnak gazdára. Annál nagyobb a nyerési esély, minél több pecsét gyűlik össze.

A fődíj egy wellness hétvége.

A pontgyűjtő füzetek átvételi pontjai 2020. február 10. és február 28. között a Kőbányai Polgármesteri Hivatal Ügyfélközpontja (1102 Budapest, Állomás utca 26.), Újhegyi Ügyfélszolgálata (1108 Budapest, Újhegyi sétány 16.) és a Kocsis Sándor Sportközpont (1107 Budapest, Bihari utca 23.), valamint február 28-a után az események helyszínei.

Az adatokkal kitöltött, legalább egy pecséttel ellátott pontgyűjtő füzeteket 2020. december 14-éig lehet leadni az átvételi pontokon elhelyezett gyűjtőládákba.

További részletek a plakáton.

Forrás: Kőbánya.hu