Online interjú – lakótelepi, társasházi kerékpártárolás

A Közlekedéstudományi Intézet (KTI) meg kívánja vizsgálni, hogyan oldhatók meg a lakótelepi kerékpártárolás fejlesztését nehezítő jogi, illetve adminisztrációs akadályok, hogyan ösztönözhető az önkormányzatok részéről a társasházon belüli helyiségek kerékpártárolóként való alkalmazása (pl. pályázatok, egyszerűsített ügyintézés segítségével).
Ehhez az első legfontosabb lépés megismerni a kiinduló helyzetet, az Ön lakókörnyezetében jellemző kerékpártárolási viszonyokat, az ezzel kapcsolatban felmerülő problémákat.
A feltett kérdések egy részére előre megadott válaszok közül kell a megfelelőt megjelölni. A további kérdésekre kérjük, lényegre törő választ fogalmazzon meg.

A kérdőív kitöltése során lehetősége van a későbbiekben publikálásra kerülő fotót csatolni lakóhelye kerékpártárolójáról.
A kérdőív elemzése a hatályos GDPR rendelet figyelembevételével valósul meg. Az adatok harmadik félhez nem kerülnek, azok kiértékelés után megsemmisítésre kerülnek.

A kérdőív itt érhető el.

Egyébként 2020. január végén volt egy igen informatív és interaktív kőbányai biciklis fórum, amin D. Kovács Róbert Antal kerületi polgármester jelezte, hogy már vizsgálja az önkormányzat a lakótelepi közterületi bringatárolás lehetőségeit – de ez több éves projekt. Erről és sok más, a fórumon elhangzott témáról kimerítően részletes beszámolónk itt olvasható.

Forrás: KTI