25. ALDI Női Futógála vasárnap a Népligetben

A szokásosan májusban megrendezett ALDI Női Futógála 2020-ban a koronavírus járvány miatt el lett halasztva, és csak most, augusztus 23-án, vasárnap lesz megtartva a Népligetben, 25. ALDI Női Futógála néven. Interneten és a helyszínen is lehet nevezni a 600 méteres családi futástól 10 km-ig terjedő egyéni távokra, a résztvevők egyedi pólót és érmet is kapnak. Részletes eseményinformáció a futanet.hu megfelelő oldalán található.

A futóverseny miatt gépjárművel jobbára tilos lesz a behajtás vasárnap a Népligetbe, a rendezvényközpont a Platanus Hotellel és Allianz irodaházzal szemközti parkrészen lesz.

A népligeti futóversennyel párhuzamosan, augusztus 19-24. között virtuális ALDI Női Futó Gála is lesz. A koronavírus járvány miatt tavasszal kialakult új futóverseny trendnek megfelelően internetes nevezés után az ötnapos idősávban bárhol lefutható a nevezett táv, amit főleg mobiltelefonos applikációval lehet igazolni a szervezők felé, amiért cserébe érmet küldenek. Részletes eseményinformációk itt olvashatók.

Forrás: futanet.hu