OTP Társasházi Pályázat 2016

Talán még nem késő hírt adnunk az OTP Bank idén is meghirdetett társasházi pályázatáról, amelyről alább olvashatóak a részletek.

Megújult az OTP Bank Társasházi Pályázata. A lakóközösségek vissza nem térítendő támogatásokért indulhatnak
céljaik megvalósítása érdekében. Három kategóriában – összesen 9 millió forintot osztunk szét
a 9 nyertes lakóközösség között, plusz 1 000 000 Ft Különdíjért is indulhatnak a pályázók.

Kategóriák Díjazás
Ezermester

Közösségépítés

Biztonság

Kategória első helyezett: 1.500.000 forint
Kategória második helyezett: 1.000.000 forint
Kategória harmadik helyezett: 500.000 forint
Plusz közönségszavazás alapján 1.000.000 forint különdíj

A pénznyeremények mellett idén szakmai támogatást is biztosít az OTP a résztvevőknek!

  • Az első 100 olyan pályázó, aki ajánlásával legalább egy új pályázó indul az OTP Társasházi Pályázaton, térítésmentesen vehet részt a THT Akadémia speciális egynapos képzésén, ahol a társasházak felújítása témában fontos információkat, tudást és technikákat sajátíthatnak el.
  • Az első 100, eHáz előfizetéssel nem rendelkező, teljes körű pályázati anyagot benyújtó pályázó az eHáz Classic társasházi ügyviteli szoftver egyéves előfizetését nyeri.
  • Az első 500, teljes körű pályázati anyagot benyújtó induló a Társasházi Háztartás (THT) szaklap egy éves előfizetését kapja, amely 10 lapszámot és a THT Sarokház Klubjának 3 konferencián való ingyenes részvételt biztosítja.
  • Idén minden pályázó nyer: minden induló automatikusan felvételt nyer a Házfórum Klubba, ahol további exkluzív szakmai tartalmakhoz férhetnek hozzá a társasházi/lakásszövetkezeti ügykezelés témájában.

A pályázati kiírást, a pályázati részvétel részletes feltételeit, valamint a további információkat a www.hazforum.hu oldalon találja, ahol a társasházakat és lakásszövetkezeteket, otthonteremtőket érintő egyéb aktuális hírekről is olvashat.

A pályázatok leadásának határideje: 2016. június 15.

Az OTP Banknál a társasházak és lakásszövetkezetek vissza nem térítendő támogatások nélkül is megvalósíthatják fejlesztési terveiket, ha a kamattámogatott hitel és a lakástakarék-szerződéshez kapcsolódó támogatás előnyeit együtt használják ki.

Forrás: OTP Bank